Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Grootste Dino Expo van Europa
Meer dan zestig levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Den Bosch tijdens de kerstvakantie. Samen vormen ze van 21 december tot en met 5 januari World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is nieuw, uniek in zijn soort en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 7.000 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects. World of Dinos is de hele kerstvakantie in de Brabanthallen in Den Bosch te zien.

7000 vierkante meter aan dinosaurussen
World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 7.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt.

Aan de creatie van de tentoonstelling is een jaar intensief gewerkt. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren de Brabanthallen naar een waar ‘jurassic park’. De attractie is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. Aan het einde van de expo is een speciaal speel area ingericht met springkussens en andere attracties. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de kerstvakantie voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!

Bestel nu jouw tickets! Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

;

Praktische informatie

World of Dinos

Locatie
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 5 januari 2020 geldig.