Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Willeke Alberti met Mart Hoogkamer

loading...

Ze is bijna legendarisch! Willeke geeft na jaren weer een groot concert met haar Band en zingt al haar mooie liedjes. Speciaal voor u! Samen met Mart Hoogkamer, de jongeman die bijna de stem heeft van haar vader Willy Alberti, brengen een ode aan hem. Ook zal Mart een aantal eigen liedjes ten gehore brengen. Volgens critici is Mart Hoogkamer één van de grote talenten van dit moment in Nederland. De producent van de concertserie Sterren aan Zee, Pieter van der Ploeg voorziet dat Mart binnen 2 tot 3 jaar doorbreekt. Ook denkt Van der Ploeg er over om hem uit te nodigen in 2020 voor een eigen concert in het Circustheater.

Willeke en Mart kijken erg uit naar dit grote concert wat ze samen gaan geven. Daarnaast is het Willeke haar grote theaterconcert in 2019 en geeft na jaren weer een groot concert. Wie haar wil zien en horen krijg nu die kans! Dit concert zal dan ook snel uitverkopen! Dit grootste concert wordt mogelijk gemaakt door FM Events.

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Willeke spelen op een grote concertvleugel! 

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.