Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

TINA - De Tina Turner Musical

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Hierbij delen we een bericht van de organisatoren van het evenement:

INFORMATIE M.B.T. OMGANG MET CORONAVIRUS
Per 1 juli mogen de theaters weer open voor maximaal 100 personen. Hoe jammer we het ook vinden, op basis van dit aantal kunnen we het Beatrix Theater Utrecht helaas nog niet openen. We verwachten dat het nog best een tijdje kan duren. Iedereen die kaarten voor TINA – De Tina Turner Musical heeft gekocht, heeft inmiddels per e-mail persoonlijk bericht ontvangen. Zodra het kabinet groen licht geeft voor méér dan 100 bezoekers, gaan we direct aan de slag en hoor je wanneer TINA weer te zien zal zijn en zal de kaartverkoop weer van start gaan.

Wij verzoeken u vriendelijk geen contact op te nemen met Stage Entertainment en Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van deze voorstellingen hebben gekocht.

Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt. We hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen.

Blijf gezond en hopelijk tot snel.

TINA - Tina Turner de Musical
TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner herself. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste 'Queen of Rock 'n' Roll'. Dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Inclusief haar grootste hits
Tina Turner is één van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook. In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals 'Nutbush City Limits', 'Private Dancer', 'What’s Love Got To Do With It' en 'The Best'. De musical is geschreven door Katori Hall, winnares van de Olivier Award en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

★★★★
''Dit is een musical waar we naar hebben verlangd: een eigen productie van Stage met een ijzersterk verhaal, goddelijke muziek en een hoofdrolspeelster die we nooit meer moeten laten gaan.'' - AD

Bestel nu jouw tickets en mis dit spektakel niet!

 

;

Praktische informatie

TINA - De Tina Turner Musical

Locatie
Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving

Data
Juni 2020

Duur
De voorstelling duurt circa 2 uur en 40 minuten inclusief pauze

Vanaf