• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

The Music of Simon and Garfunkel

€10,- voordeel Vanaf €44,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Revival band keert terug naar Amsterdam na mega successen! Op verzoek van vele fans in Nederland keren ze daarom eenmalig terug naar het Concertgebouw, dus bestel nu jouw tickets met €10,- voordeel!
De beschikbaarheid is afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

Eerbetoon aan Simon & Garfunkel terug in Het Concertgebouw
‘Bright Eyes’, ‘Mrs Robinson’ en ‘Scarborough Fair’. De muziek van Simon & Garfunkel is legendarisch. Op 30 maart 2020 brengt de Simon & Garfunkel Revival band een groots eerbetoon aan dit illustere duo in Het Concertgebouw in Amsterdam. De musici vertolken het beroemde repertoire op onnavolgbare wijze. Ze wisten al eerder het Nederlandse publiek te veroveren met hun bijzondere sound die vrijwel niet van het origineel te onderscheiden is. Alle grote hits van Simon & Garfunkel komen voorbij tijdens dit bijzondere concert dat liefhebbers van dit genre niet mogen missen. De voorstelling is dan ook een ware ode aan de unieke stijl en de uitzonderlijke klasse van Simon & Garfunkel.

De kwaliteit van The Simon & Garfunkel Revival Band is uitzonderlijk hoog. Ze benaderen het geluid van de ‘echte’ Simon & Garfunkel op een verbluffende manier. Niet voor niets weten fans al jaren massaal de weg naar hun concerten te vinden. Om de voorstelling van de groep in Het Concertgebouw extra cachet te geven, wordt ook dit keer een extra segment strijkers aan de band toegevoegd zodat de wereldberoemde evergreens van Simon en Garfunkel nog specialer klinken. In combinatie met de bijzondere locatie maakt dit van de voorstelling in Amsterdam een onvergetelijke belevenis.

Meerdere instrumenten
Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans in Nederland keren ze daarom - samen met het strijkersensemble - eenmalig terug naar het prestigieuze podium van Het Concertgebouw. Op uitmuntende wijze vult het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel. Er bestaat onder kenners geen twijfel over: de zang van leadzangers Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. Ze bespelen daarnaast ook nog eens begenadigd op meerdere instrumenten. Daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig voor een spectaculair optreden.

MAAK NU JOUW KEUZE VOOR TICKETS VOOR TOPSEATS, RANG 1 OF RANG 2 MET €10,- VOORDEEL!

;

Praktische informatie

The Music of Simon and Garfunkel

Datum en locatie
Maandag 30 maart 2020 om 20.15 uur
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
Bekijk hier de routebeschrijving

Maak een keuze uit:
Topseats (rang 1+): €64.-
Rang 1: €54,-
Rang 2: €44.-

€10,- voordeel
Vanaf
€44,
00