• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Vanaf €25,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
René Froger zal in deze theatershow, samen met zijn orkest en Frogettes, zijn bekendste nummers laten horen. Froger bewijst al ruim 30 jaar dat hij aan de top van de Nederlandse muziek staat met zijn uitverkochte theatertournees en concerten. Bestel nu jouw tickets en mis dit niet!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Favourites in Concert
Een theatershow van René Froger staat altijd borg voor kwaliteit, een avond lang zingen, swingen en genieten van deze ras-entertainer nummer 1. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in zijn bijzondere nieuwe tournee de revue. Het ultieme feest der herkenning! Een muzikale smaakmaker van de bovenste plank die bewijst niet voor niets ruim 30 jaar borg te staan voor uitverkochte theatertournees en concerten. Samen met zijn orkest en Frogettes zal hij je ook nu weer weten te verrassen.

;

Praktische informatie

René Froger

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.