• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Plopsa Indoor Coevorden

35% korting Vanaf €11,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
De leukste stop met een dak er op! Mooi of slecht weer? Plezier gegarandeerd!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3-Disco, spring tussen De Dansende Fonteinen, klim in Plops Speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee! 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.

Ontmoet bovendien Meneer de Uil tijdens het Fabeltjeskrant Weekend op 19 en 20 oktober!

HERFSTVAKANTIE MET BUMBA – 12/10-27/10
Plopsa Indoor Coevorden wordt volledig bekleed met Halloweendecoratie speciaal voor de Pompoenkoning! Hij komt langs om er met jou een leuk feestje van te maken! Daarnaast kun je van 12 t/m 27 oktober de herfstvakantie met Bumba vieren! Samen met al zijn vrienden gaat hij op reis. Ben jij benieuwd langs welke landen Bumba reist? Kom het ontdekken tijdens de dagelijkse show Bumba gaat op reis en neem een leuke foto met Bumba als souvenir van een fantastische dag!

;

Praktische informatie

Plopsa Indoor Coevorden

Locatie

Reindersdijk 57

7751 SH Coevorden

Nederland

Bekijk de routebeschrijvingOpeningstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 5 april 2020 geldig

35% korting
Vanaf
€11,
50