• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Madurodam

loading...
Afbeelding van Madurodam

Beleef Nederland op z’n grootst

In Madurodam beleef je de grote verhalen van Nederland. In de indoor attracties komen deze verhalen via special effects en talloze beeld- en geluidseffecten écht tot leven. Ga terug in de tijd in één van de experiences op ware grootte en speel zelf een rol in een bijzonder Nederlandse hoogtepunt. Dit wil je niet missen, dus bezoek ze allemaal!

Nederland Waterland
In de nieuwste spectaculaire familieattractie de Waterwolf beleef je hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Een zinderende en interactieve show over Nederlands meest indrukwekkende overwinning op water: de drooglegging van het immense Haarlemmermeer.

De indoor attractie is een verhaal over Hollandse daadkracht, over landwinning in de 19e eeuw, en hoe gemalen ons land tot op de dag van vandaag droog weten te houden. Dus maak je op voor spetterend spektakel!

In het levensgrote Cruquius gemaal ga je terug in de tijd dat ons land nog een gatenkaas van binnenmeren en rivieren was. Reis door de eeuwen heen en ontdek hoe we ons land tot op de dag van vandaag droog houden.

Neem plaats achter de grote stoommachine en draai zelf aan de radars. Luister je goed naar de aanwijzingen van de stoker? Alleen door samen te werken, zet je de machine in gang. Lukt het jou om de Waterwolf te verslaan?