Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Keukenhof Arrangement 2 personen

loading...

Corendon Village Keukenhof Arrangement

Dit uitje is alléén per 2 personen te boeken!

Wij Nederlanders mogen er trots op zijn; onze fantastisch mooie bloemenpracht. Zodra de lente z’n intrede doet, zorgen al die prachtig gekleurde bloemen voor kriebels en zin in de zomer. Geniet van de mooiste tuinontwerpen, een rijk assortiment aan voorjaarsbloeiende bolgewassen, unieke kunstwerken en bijzondere tentoonstellingen. Doe inspiratie op voor je eigen tuin en droom even helemaal weg tussen de vele bontgekleurde bloemenzeeën. De Keukenhof moet je écht een keer met eigen ogen gezien hebben. In combinatie met je toegangsticket inclusief vervoer, verblijf je met dit arrangement in het spiksplinternieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam. Dé ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het mooiste park van Nederland. Vier jij de lente met ons mee? Boek dan snel het Corendon Village Keukenhof Arrangement.

Let op: alleen te boeken voor een datum tussen 21 maart 2019 en 18 mei 2019.

Bestel nu en bepaal zelf wanneer jij jouw uitje verzilvert!
✔ 
Inclusief verblijf van 1 nacht in een moderne Village kamer 
✔ Inclusief toegangsticket en transfer van en naar Keukenhof
✔ Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
✔ Inclusief parkeren tijdens je verblijf
✔ Per 2 personen te boeken

De genoemde prijs is inclusief toeristenbelasting. 

Klik hier voor de actievoorwaarden en het verzilveren.

Handig om te weten

Hoe te verzilveren

Nadat je bij de webwinkel de voucher hebt gekocht, ontvang je meteen de unieke actiecode die eenmalig verzilverd kan worden.

- Via de volgende link: https://booking.corendonhotels.com/nl/Corendon-Village-Keukenhof-Arrangement-Aanbieding verzilver je de voucher en worden de beschikbare data met de bijbehorende prijzen getoond.

- Na het maken van een keuze voer je  de actiecode in. Daarna wordt de waarde van de voucher afgetrokken van de totale boekingsprijs. Als de som neerkomt op €0,- hoef je niks bij te betalen. Op bepaalde weekenden en speciale feestdagen wordt een toeslag van maximaal €20,- per persoon gevraagd. Dit verschil wordt via iDeal, Master Card of Visa betaald. Overige kosten als toeristenbelasting (6,05%) en reserveringskosten zijn inbegrepen in de prijs. Wanneer er geen beschikbaarheid is, wordt deze datum niet getoond in de prijstabel.

- Voordat je de boeking bevestigt, moeten eerst de persoonsgegevens ingevuld worden. Hierna wordt akkoord gegeven op de algemene voorwaarden.

- Na akkoord vindt de betaling plaats via iDeal, MasterCard of Visa.

- De boeking is bevestigd en je ontvangt via de e-mail de boekingsbevestiging. Verdere details over de overnachting zijn hierin te vinden. In geval van annulering wordt de volledige duur van het verblijf in rekening gebracht.*

*Annulering Corendon Village Keukenhof Arrangement:
De boeking dient vooruit te worden betaald en kan niet kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Indien je de boeking annuleert, zijn de kosten van deze annulering 100% van de totale kosten voor het betreffende arrangement. Je kunt tot 24 uur voor de dag van aankomst een verzoek indienen tot een wijziging van je boeking. Corendon Hotels en Resorts geeft geen garanties betreffende de goedkeuring van een verzoek. Corendon Hotels en Resorts behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen voor het wijzigen van de boeking. Indien je op de dag van aankomst niet komt opdagen, brengen wij je de volledige kosten van je verblijf in rekening, tenzij er afwijkende no-show voorwaarden gelden. Deze afwijkende voorwaarden worden altijd vermeld bij de boeking.