Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Hop-On Hop-Off Rotterdam

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Spot de highlights van Rotterdam met City Sightseeing Rotterdam, een sightseeing tour die je zelf in de hand hebt! Stap in bij de Hop-On Hop-Off bus en ontdek Rotterdam in stijl.

Spot de highlights van Rotterdam met City Sightseeing Rotterdam, een sightseeing tour die je zelf in de hand hebt. Stap in en uit de iconische, rode Hop-On Hop-Off bus zo vaak als je wilt in een periode van 24 uur en verken de stad optimaal. Ontdek op je eigen tempo alles wat Rotterdam te bieden heeft! De bus heeft een ruime keuze uit talen om in te stellen bij de audio guide, zodat je niets mist tijdens de tour!

Route & vertrek locatie
Met 6 gunstig gelegen haltes brengt de Hop-On Hop-Off bus je naar alle essentiele bezienswaardigheden waar je kunt in- en uitstappen en op eigen tempo de stad verder kunt verkennen.

De tour start dagelijks vanaf het Centraal Station en doet in totaal 6 haltes aan (inclusief het Centraal Station). Naar verwachting zal ongeveer iedere 30 minuten een bus bij de halte komen. Uiteraard zijn de tijden afhankelijk van verkeersdrukte, wegafsluitingen en festivals.

Halte 1: Centraal Station
Halte 2: Museum Park
Halte 3: Erasmusbrug / Spido
Halte 4: Euromast
Halte 5: Kop van Zuid / Cruise Terminal
Halte 6: Markthal

;