• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

HISWA Amsterdam Boat Show

Uitverkocht

HISWA 2020: 6 hallen boordevol watersportinspiratie
Op de HISWA vind je de nieuwste modellen boten, onderdelen en accessoires, handige gadgets, mooie reisverhalen, tips en advies voor zowel de doorgewinterde watersporter als voor degene die op zoek is naar zijn eerste eigen boot. Uiteraard ontbreken duurzame initiatieven niet in het programma. HISWA Amsterdam Boat Show is ‘the place to be’ ter voorbereiding op het nieuwe vaarseizoen.

Ruim 200 exposanten met breed aanbod
HISWA presenteert een breed aanbod aan deelnemers op het gebied van watersport en -lifestyle. Je vindt er het grootste aanbod sloepen, tenders en weekenders van Nederland, een ruim aanbod aan sportboten, rubberboten, buitenboordmotoren, een breed scala aan open zeilboten, day sailers en klassenorganisaties. Daarnaast vind je er volop accessoires, gadgets en lifestyle-gerelateerde producten en diensten.

HISWA mainstage
Het vaste HISWA-podium zal komend jaar uiteraard niet ontbreken en zal te vinden zijn in de vernieuwde hal 5. De programmering is als altijd breed en divers. Een kleine sneak preview van het aanbod; bij Expositie Sloep leert de bezoeker de tools kennen die nodig zijn bij de aanschaf van een sloep. Bij de Vaarquiz kan dagelijks de vaarkennis getest worden. Natuurlijk is er aandacht voor de vele (inter)nationale zeilwedstrijden die in 2020 op de planning staan en komen, ter inspiratie, de verhalen van vertrekkers aan bod! Ook zal er aandacht zijn voor (de toekomst van) elektrisch varen.

Young Professionals Day
Na een succesvolle eerste editie in 2019 zal er op donderdag 12 maart 2020, op de tweede dag van HISWA, wederom een HISWA Young Professionals Day plaatsvinden en richt zich op de student of jonge professional die werkzaam is in de branche of de ambitie heeft om dat te zijn. Doel is om hen te inspireren, te enthousiasmeren en kennis te laten maken met wat de watersportbranche zoal te bieden heeft.

HISWA Sport Xperience
Tijdens HISWA vindt tevens de tweede editie van HISWA’s Sport Xperience plaats. Jeugd van 6 t/m 16 jaar kan hier kennismaken met diverse (water)sporten zoals zeilen, suppen en kanoën. Ook kun je er volleybal, skiën, snowboarden, bmx, golf en urban hockey uitproberen. Of ontdek in het Waterlaboratorium het antwoord op vragen als ‘Waarom blijf je drijven op zout?’ en ‘Waarom ontstaat een waterkolk?’ Een bezoek aan HISWA Sport Xperience is gratis voor 6 t/m 16-jarigen onder begeleiding van een volwassene met een geldig entreebewijs.

 ;

Praktische informatie

HISWA Amsterdam Boat Show

Locatie
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
HISWA Amsterdam Boat Show vindt plaats van 11 t/m 15 maart 2020 in RAI Amsterdam. Op woensdag en donderdag van 11.00 - 18.00 uur geopend, op vrijdag van 11.00 - 22.00 uur. In het weekend van 10.00 - 18.00 uur geopend.Vanaf