Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Familiepark Drievliet

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Spraypark
Familiepark Drievliet heeft onlangs het nieuwe Spray Park in gebruik genomen. Het is een interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen geplaatst op een waterdoorlatende vloer. Zo zijn er voor de allerkleinsten o.a. een waterparaplu, waterstenen en een heuse waterpiano te vinden. De grotere kinderen kunnen zich prima vermaken met de tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. Het duizend vierkante meter grote Spray Park is zeker op zonnige dagen een welkome toevoeging op het attractie aanbod van Familiepark Drievliet, maar door de grote variatie aan waterspeelelementen is het ook goed te gebruiken als de weersomstandigheden minder zijn.

Spannend
Bekijk de spectaculaire animatiefilm The Curse of Skull Rock in het CineMagic 5D theater. Voel het gespetter van de zee, het schommelen van het piatenschip in de wind, de kracht van de mist en de lucht van de stinkende kapitein Scabb. aan boord van zijn ruige schip op zoek in de bruisende oceaan naar de legendarische schat van Skull Rock. Zet de speciale bril op en beleef dit spannende avontuur.

En nog veel meer...
In de familietoren Chute kan een vrije val gemaakt worden vanaf 13 m hoogte of juist andersom afgevuurd worden naar de top. Om het extra spannend te maken draaien de gondels om de toren heen. In de interactieve Tijdmachine kan een fietstocht gemaakt worden door de lucht. Hoe harder je trapt, hoe hoger je tijdmachine gaat.

Lol Atol
Het themagebied de Lol Atol heeft diverse attracties speciaal voor de allerkleinsten; stap in de Sleepbootjes, lekker springen op het Duikelduin of klimmen in de Vuurtoren maar ook veel plezier beleven met de Springende Hondjes op het strand.

Formule X
De absolute topattractie in Familiepark Drievliet is de achtbaan Formule X. Het is de eerste X-Car Launch Coaster ter wereld. De achtbaantrein accelereert in 2 seconden vam 0-70 km/u, schiet daarna door een grote looping gevolgd door een sensationele kurk.

Bestel nu jouw tickets! LET OP: gekochte tickets zijn alléén geldig op 4 en 5 april 2020. Bekijk hier de overige voorwaarden.

;

Praktische informatie

Familiepark Drievliet

Locatie
Jan Thijssenweg 16
2495 AH Den Haag
Bekijk de routebeschrijving
De ingang van het park ligt aan de Laan van 's-Gravenmade te Den Haag

Openingstijden
Van 10.00 tot 17.00 uur

Handig om te weten

Voorwaarden
  • Tickets zijn eenmalig geldig op 4 of 5 april 2020;
  • Tickets zijn geldig voor één persoon;
  • Kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang;
  • Parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Parkeermunten kosten €8,-;
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en/of voorwaarden;
  • Niet inwisselbaar tegen contanten.