Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Central Park Festival

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Hierbij delen wij een bericht vanuit de organisatoren van dit evenement:
Lieve bezoekers, naar aanleiding van het bericht van vanavond (23 maart) dat evenementen tot 1 juni niet mogen plaatsvinden, moeten we tot onze grote spijt melden dat Central Park op 23 mei afgelast is.

Deze maatregelen liggen volledig buiten onze macht, we vragen dan ook om jullie begrip. Na maanden hard werken slaat dit nieuws voor ons in als een bom. Komende week gaan we alle mogelijke opties doornemen. Kaartkopers krijgen binnen 7 dagen (uiterlijk 30 maart) bericht van ons.

De gezondheid van onze bezoekers, crew en artiesten is het allerbelangrijkst. Pas op jezelf en pas op elkaar.

Grootste picknick festival
Het Central Park Festival komt in 2020 voor de vierde keer terug op stadspark Transwijk in Utrecht. Ook dit jaar belooft een waar feest te worden met als eerste namen Kensington, Chef'Special, De Staat, DI-RECT en Kraantje Pappie. Kensington is Nederlands succesvolste rockband van het moment. Half november lanceerden ze hun nieuwste album Time. Twee keer eerder waren ze op het festival te zien en met veel nieuwe muziek op zak belooft het een thuiswedstrijd te worden voor de Utrechtse rockers. Voor Chef’Special stond 2019 in het teken van hun Europese tour en het schrijven van nieuwe muziek. In 2020 zijn ze weer te zien op de Nederlandse podia mét een nieuw album. Ook De Staat, Nielson, DI-RECT en Kraantje Pappie zijn al bevestigd.

Nieuwe locatie
De aankomende editie op 23 mei 2020 zal niet meer plaatsvinden op Grasweide Strijkviertel, maar in het Utrechtse stadspark Transwijk. Park Transwijk is altijd al een droom geweest, maar nu definitief bekend is geworden dat op de huidige locatie, Grasweide Strijkviertel een industrieterrein wordt ontwikkeld heeft de organisatie in overleg met de gemeente Utrecht besloten om eerder dan gepland deze stap te zetten. In Park Transwijk kan gebouwd worden aan een festival met een meer zekere thuisbasis voor de toekomst. Naast dat het park een prachtige plek is, is ook de bereikbaarheid per OV en fiets zeer gunstig ten opzichte van de oude locatie.

Wat betekent dit voor jouw al gekochte ticket? Helemaal niets! Alle tickets blijven geldig op 23 mei van 12:00 tot 23:00. Het enige wat verandert is de locatie. Ook de Skydeck, Skylounge en burentickets voor omwonenden van Strijkviertel blijven geldig. Voor verdere vragen over de verhuizing kun je hier terecht.

Muziekliefhebbers én fijnproevers verzamelen zich op zaterdag 23 mei 2020 voor de grootste picknick van Utrecht. Een gevarieerde programmering verdeeld over meerdere podia en tientallen mobiele keukens bieden de bezoekers de mogelijkheid elk hun eigen, unieke festivalroute uit te stippelen.

;

Praktische informatie

Central Park Festival

Locatie
Park Transwijk
Vreugdenhillaan 31
3526 ZB Utrecht
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
12.00 - 23.00 uur

Minimum leeftijd
18 jaar