• Onvergetelijke aanbiedingen met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
Terug naar alle aanbiedingen
35% korting
Dagjes uit Dierentuinen, Voorjaarsuitjes

Vogelpark Avifauna

loading...
Direct te gebruiken 100% ticket garantie Betaal veilig
€18,
00
€11,
95
Klik op onderstaande knop om te bestellen.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.
Afbeelding van Vogelpark Avifauna

ZOOveel te doen!

Natuurlijke ontmoetingen
Wandel door verschillende werelddelen en laat je verrassen door de natuur en alle bijzondere vogels. Maar ook rode panda’s, halfapen en dwergapen zie je hier van heel dichtbij.

Spectaculaire vogeldemonstraties
Hier zie je talloze vogels van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn. De demonstratie is dit jaar uitgebreid met nog meer vogels. Nieuw is de groep van meer dan 10 Afrikaanse lepelaars. Ze cirkelen over de grote vijver en landen bij het beekje op het podium. Hier laten ze zien hoe ze met hun bijzondere lepelvormige snavels hun voedsel zoeken.

Interessante voederpraatjes
Kom kijken als de pelikanen, pinguïns en half- en dwergapen worden gevoerd. De dierverzorger vertelt ondertussen de leukste weetjes over de dieren. 

Zelf lori’s voeren
In de Lori Landing waan je je even helemaal in Australië en mag je zelf een cupje nectar voeren aan de kolonie honingpapegaaien. De lori’s landen op je hand en slurpen met hun penseelvormige tongetjes het cupje leeg. Wie durft?

Nieuw! Meet & Greet met de Kiwi
Kiwi’s zijn hoofdzakelijk ’s nachts actief. Toch kun jij deze loopvogels op een vast tijdstip bekijken wanneer de dierverzorger de gezondheid  controleert. Er wordt van alles verteld over deze bijzondere nachtdieren.

Urenlang speelplezier!
Avifauna heeft ook een grote speeltuin met super veel speeltoestellen en (elektrische) attracties. Klim en klauter door het woestijngebied en beleef spannende avonturen op het jungle-eiland met attracties zoals graafmachines, mini-auto's en een megatrampoline. Op de jungle-rivier kun je zelf met bootjes varen. Is het onverhoopt slechter weer? Geen probleem, in de speelhal kunnen de kids zich uitleven in de botsauto's, het spookhuis of de draaimolen.

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Afbeelding van Vogelpark Avifauna

Vogelpark Avifauna

Locatie

Hoorn 65
2404 HG Alphen aan den Rijn
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur

 

LET OP: tickets voor dit uitje zijn te bestellen tot en met 26 mei 2019. Als je in deze periode tickets hebt besteld, heb je tot en met 30 juni 2019 om eropuit te gaan.

Aanbieding delen
Afbeelding van Vogelpark Avifauna
Afbeelding van Vogelpark Avifauna
35% korting
€18,
00
€11,
95