Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Attractiepark Slagharen

50% korting €29,90 €14,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Yihaa! In Attractie- en Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Bestel nu je tickets met 50% korting!
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Slagharen

Yihaaa! Het voorjaar staat voor de deur, de bloemetjes staan in bloei en je ruikt de frisse geur van de lente. Je krijgt zin om er samen met je vrienden of familie op uit te trekken en op avontuur te gaan. Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het ander. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt. Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls.

Overnachten in Slagharen

Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in Slagharen! Het avontuur gaat de volgende dag dan gewoon weer door.

Veilig samen uit

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen doen we er alles aan om jou een fantastisch Wild West avontuur te bezorgen. Daarom hebben we op het attractiepark diverse maatregelen getroffen om jou en alle andere gasten te laten genieten van een hele dag Veilig Samen Uit! Zo dien je afstand te houden in de wachtrij en attracties, zijn er extra hygiënemaatregelen en is er extra informatievoorziening in het park. Hier lees je alle informatie over de maatregelen.

Bestel nu je tickets* en beleef een overgetelijke dag! 
*Vóór jouw bezoek aan Attractiepark Slagharen dien je jouw ticket te activeren door het maken van een dag-reservering. Zonder dag-reservering geeft het ticket geen toegang tot het attractiepark. Gekochte tickets zijn geldig tot 12 juli 2020.

;

Praktische informatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Locatie
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

50% korting
€29,
90
€14,
95