• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Tot 50% korting!

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

ASHTONIA

loading...
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Vanaf
€47,
50
Voor het bestellen van deze ticket(s) zullen wij je doorverwijzen naar een externe website.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Deze zomer beleef je het absurde spektakel van de Ashton Brothers op maar liefst 3 locaties! En voor de shows in Apeldoorn boek je via ons kaarten meteen last-minutekorting tot wel 50%!

Wegens oorverdovend succes komt ASHTONIA terug! Na twee buitensporig succesvolle jaren in de achtertuin van Slot Zeist gaat het absurde, avondvullende spektakel van de Ashton Brothers op reis. Van mei t/m juli 2019 zal deze karavaan neerstrijken in Eindhoven, Apeldoorn en tot Slot… Zeist. Ga mee dansen, zingen, genieten en feesten!

Grijp nu je kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. ASHTONIA is een ongekend avondvullend spektakel waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, we zullen alvast een smakelijk bordje voor je reserveren. Tot in ASHTONIA!

Koop nu snel kaarten voor de shows in Apeldoorn een profiteer van korting tot wel 50% met de actiecode die je in de nieuwsbrief hebt ontvangen!

OVER ASHTONIA 
Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn.

Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien. Daarom ruilden Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen -zelfs die van de zwaartekracht- en enkel de lach regeert. Na twee succesvolle edities (met meer dan 60.000 bezoekers), trekken ze met hun met deze krankzinnige karavaan door het land om eerst neer te strijken in het Klokgebouw in Eindhoven, waarna het Zwitsal Terrein in Apeldoorn wordt ‘ingenomen’, om tot slot af te sluiten in de achtertuin van Slot Zeist. 

Jouw ticket is inclusief:
- maaltijd + drankje

Voorwaarden
- De korting geldt alleen op 1e en 2e rangskaarten. Zolang de voorraad strekt.
- boeken vóór 10 juni
- geen restitutie op reeds gekochte of gereserveerde kaarten
- 50% korting is alelen geldig voor shows in Apeldoorn m.u.v. zaterdag. Voor shows op zaterdag ontvang je 25% korting per ticket
geen restitutie mogelijk op reeds gekochte kaarten.

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Tot 50% korting!
Vanaf
€47,
50