Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
57% €22,95 €9,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Airsoft is een militaire simulatie waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om uitdagende missies te volbrengen. Zo kun je ervaren hoe het is om een militair te zijn, maar dan wel op een veiligere manier.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

3 uur airsoften incl. 75 kogels
Airsoft

Ben je een beetje uitgekeken op paintball, of ben je opzoek naar nog meer uitdaging, dan is airsoft precies wat jij zoekt. Airsoft is een militaire simulatie waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om uitdagende missies te volbrengen. Zo kun je ervaren hoe het is om een militair te zijn, maar dan wel op een veiligere manier. Bij Airsoft gebruik je replica’s van echt wapens, maar je gebruikt in plaats van echte kogels, balletjes van 6 mm die ook wel BB’s genoemd worden. Hoe gaaf is dat, wacht niet langer en beleef het bij Eventsbackery.

Galaxy Airsoft

Op de locaties in Nederland wordt een aangepaste Airsoft variant gespeeld in verband met de wetgeving die gehanteerd wordt in Nederland. De Airsoft wapens komen rechtstreeks uit een star wars film en je speelt een aantal geweldige missies na.

Bekijk hier de voorwaarden.

;

Praktische informatie

Airsoft

Locaties

Assen
Hardewijk
Nijmegen
Rotterdam
Antwerpen – België


Openingstijden

Openingstijden Op basis van beschikbaarheid (reserveren verplicht via de site) Maandag t/m zondag Uitzondering op openingstijden (kerstdagen): 1e kerstdag gesloten

Handig om te weten

Voorwaarden

- 3 uur airsoft
- Voucher geldig voor 1 persoon
- Gebruik van materiaal
- 75 balletjes
- 3 unieke locaties
- De velden zijn 's avonds verlicht
- Voucher is na aankoop 6 maanden geldig
- Tickets zijn ook geldig op feestdagen en tijdens vakanties
- Reserveren verplicht
- Minimum leeftijd België: 16 jaar. Minimumleeftijd Nederland: 18 jaar

57%
€22,
95
€9,
95